En fødselsdag er for de fleste noget helt særligt. Det gælder både børn og voksne. Derfor nyder de fleste også opmærksomheden, og de mange hilsner de modtager på den ene eller anden måde fra venner, familie og bekendte på dagen.

Mangler du nogle sjove, festlige eller flotte fødselsdagsbilleder til en indbydelse, en hilsen på Facebook, eller i til en email eller noget helt andet, så er du velkommen til at benytte fødselsdagsbillederne på denne side til formålet.

Send en hilsen med fødselsdagsbilleder

Er der en du kender der har fødselsdag, så sætter vedkommende med garanti pris på en hilsen fra dig.  Alt efter hvor godt du kender fødselaren, så er der forskellige uskrevne regler som gælder ved fødselsdage:

  • Er du inviteret til fødselsdag, så bør du som minimum medbringe en fødselsdagsgave – og måske også et fysisk fødselsdagskort.
  • Er det en person der står dig meget nær, og en du plejer at udveksle fødselsdagsgaver eller fødselsdagshilsner med, så bør du også gøre noget for at markere personens fødselsdag denne gang.
  • Er det en person du kender perifert, så kan du nøjes med at sende en fødselsdagshilsen, hvis du har lyst.

Metoder til at sende flotte fødselsdagsbilleder

Uanset om du skal til fødselsdagsfest eller ej, så vælger de fleste at sende en elektronisk fødselsdagshilsen også. Og mange vil gerne vedhæfte et sjovt og festligt billede også. Find fødselsdagsbilleder her.

Der er flere metoder du kan benytte til at sende en hurtig og sød hilsen med fødselsdagsbilleder. Du kan f.eks.:

  • Sende et fødselsdagsbillede via Facebook, Pinterest, Twitter, Google+ eller LinkedIn. Hold musen over et af nedenstående billeder og vælg en af mulighederne der kommer frem på billedet.
  • Sende et fødselsdagsbillede via email (højreklik på et af billederne og vælg “gem som” for at gemme på din computer eller telefon. Sæt derefter billedet ind i din fødselsdagsemail.

Fødselsdagsbilleder til fri afbenyttelse

Ballonner

Ballonner

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Cupcakes 1

Cupcakes 1

Cupcakes 2

Cupcakes 2

Fødselsdagsfest

Fødselsdagsfest

Fødselsdagskage 1

Fødselsdagskage 1

Fødselsdagskage 2

Fødselsdagskage 2

Gave 1

Gave 1

Gave 2

Gave 2

Gave 3

Gave 3

Happy Birthday 1

Happy Birthday 1

Happy Birthday 2

Happy Birthday 2

Happy Birthday 3

Happy Birthday 3

Happy Birthday 4

Happy Birthday 4

Partyhund

Partyhund