Vi kender alle følelsen af rigtig gerne at ville glæde en, som vi holder meget af og særligt til vedkommendes fødselsdag. Dog kan det godt være svært at komme på den helt rette gaveide. Men frygt ej, her får du 4 gode gaveideer, som du kan få inspiration fra, hvad enten det er din kæreste, søster, mor, bror eller veninde, som du leder efter gave til.

Et smykke

Vi holder alle af at få en gave, som vi kan fornemme, der er tænkt over og brugt tid på. Derfor går man sjældent galt i byen med et smykke, som nemt kan gøres til en personlig gave.

Du kan eksempelvis give et smykke, som symboliserer du og din kærestes kærlighed, eller et smykke som symbolisere et godt minde, som du og din bror har sammen. Der er mange muligheder, det handler blot om at tænke kreativt.

Oplevelser

En anden god gaveide, hvis du ønsker at give en personlig gave, som vedkommende altid vil kunne huske glædeligt tilbage på. Det er naturligvis en oplevelse, som i kan have sammen.

Dette kan være alt fra et gavekort til et spaophold, cafébesøg eller faldskærmsudspring. Også her sætter fantasien kun grænser.

På denne måde skaber i en masse nye dejlige minder sammen, og det vil være en gave, som vedkommende aldrig vil kunne hverken ødelægge eller slide op.

En gave med omtanke

Det er vigtigt at lytte til personen, du skal give en gave. Det kan være, at du har hør din mor brokke sig over, at hendes nuværende seng er for hård og giver hende ondt i ryggen, men hun har undladt at skrive en ny seng på ønskesedlen, fordi hun tænker, at det er en alt for dyr gave.

I sådan en situation handler det blot om at tænke kreativt. Et godt og billigere alternativ i dette tilfælde, kunne eksempelvis være rullemadrasser eller lignende, som hun helt sikkert ville kunne få lige så stor glæde af. Hvis du finder en gave, der løser et problem for modtageren, har du gjort det godt.

En gave til hjemmet

Den fjerde og sidste gaveide, som man sjælendt går galt i byen med, det er en gave til hjemmet. Mange af os går op i at have et pænt og indbydende hjem, og der er stort set altid noget, som man føler, at man mangler eller som man ønsker at skifte ud.

Derfor vil det glæde de fleste med en gave til hjemmet, og der er desuden rigeligt at vælge i mellem, da dette kan være alt fra malerier til væggene, vinglas, tallerkener, sofapudder, sengetøj m.m.

Der er altså rigeligt at gaveideer at vælge i mellem, til ham eller hende som du holder af, det handler blot om at tænke kreativt. Men så længe det bare er en gave, som du har gennemtænkt og valgt med hjertet, så er der stor sandsynlighed for, at den nok skal falde i god jord.

Held og lykke med dit gaveindkøb.