Der findes et væld af muligheder, når du skal glæde en ven eller et familiemedlem til deres fødselsdag. Fødselsdagen er nemlig en helt speciel dag, hvor du har mulighed for at gøre noget ekstra. Om du ønsker at give en personlig gave, en praktisk gave eller en stor gave, så får du her inspiration til fødselsdagsgaver til fødselaren, der bor i hus.

Skab overblik, og tænk smart

Når du skal finde en fødselsdagsgave til en person, du holder af, kan det godt betale sig at tænke sig om først. Først og fremmest skal du tænke over, hvem du giver fødselsdagsgaven til. Hvad vil denne person blive virkelig glad for? Hvad vil denne person kunne bruge? Hvad vil denne person sætte pris på i sin dagligdag?

Det næste, du skal overveje, er dit budget. Hvor mange penge ønsker du at bruge på gaven. Hvis du ønsker at give en stor gave til fødselaren, kan det være en rigtig god ide at slå dig sammen med andre. På den måde får I et langt større råderum.

Den personlige gave til huset

Hvis du kender fødselaren rigtig godt, er det en fremragende ide at gå efter en personlig gave. Og specielt til husejeren er der rig mulighed for at slå sig løs.

Det vigtigste er, at du finder en gave, der vækker en følelse hos modtageren. Måske endda en følelse der forbinder giver og modtager.

Der er masser af muligheder for at være kreativ. Du kan for eksempel sætte et billede fra en speciel oplevelse, I har haft, i ramme. Du kan købe et billede eller en figur, der siger noget om jeres forhold. Eller du kan lave en billedbog fyldt med minder.

Den praktiske gave til huset

Husejeren har altid et projekt, der skal laves. Og netop denne udfordring er genial at udnytte. For nogle gange kan det være svært at komme i gang. Og det er her, du kommer på banen. Du kan nemlig give et økonomisk tilskud og starte med at undersøge, hvor du kan få de bedste tilbud på byggematerialer.

Forberedelsesarbejdet er ofte det, der er årsag til, at husejere udsætter projektet. Så en hjælpende hånd til at få overblik over mulighederne og starte projektet op, kan blive den bedste gave, du giver, nogensinde.

Den store gave ud af huset

Det sidste bud på en gave i dette indlæg er den store gave. I er måske mange, der har slået sig sammen, og nu skal den have hele armen.

Et rigtig godt bud på en stor gave er oplevelsesgaven. En oplevelsesgave fås i lige præcis den størrelse, der passer jeres budget. Den spænder fra en tur på restaurant til en tur til Thailand. Mulighederne spænder altså vidt og bredt.

Fordelen ved en oplevelsesgave er, at den spænder ud over hverdagen. Ofte er det lettere at få brugt en oplevelsesgave, der er betalt, end selv at spare op til den. Derudover vil fødselaren huske på, hvem der forærede ham eller hende gaven, når der er afgang.