December er startet og vi nærmer os julen med hastige skridt. Der betyder for de fleste at de formegentlig går en travl måned i møde, hvor der også skal bruges mange penge. Det kan virke uoverskueligt, specielt hvis man ikke er den største juleperson. Men der er heldigvis tips og tricks at hente til hvordan du kan undgå at gå en stressende måned i møde og ovenikøbet spare lidt penge på de mange julegaver.

Nedenfor vil der blive delt et par fifs til hvordan du skal forberede dig på julen, for at du kan få lov at nyde den på bedste vis, selvom at der både skal handles fødselsdagsgaver til de heldige, som har fødselsdag i december, samt ikke mindst julegaverne.

Få ønskelister i god tid

Det hele starter med at du skal sørge for at dine nærmeste får lavet deres ønskelister i god tid. Helst før november er omme. Det er nyttigt af mange grunde. Først og fremmest så har du nu mulighed for at købe gaverne i dit eget tempo, og du er derfor selv herre over hvor stresset du vil være op mod d. 24. Du sikrer du samtidig at du ikke selv skal finde på en en masse gode gaveideer til vedkommende som ikke får leveret ønskelisten i tide. 

Men vigtigst af alt, så skal du have ønskelisten før den sidste fredag i november, fordi der starter Black Friday! Men hvorfor er det så vigtigt inden Black Friday tænker du måske? Det vil jeg forklare nedenfor!

Black Friday 

Hvis du er en person det virkelig ikke værdsætter gaveræset i december, så burde du gøre som foreslået ovenfor. Hvis du sikrer dine ønskesedler inden Black Friday har du nemlig mulighed for at ligge en shoppe strategi og få købt så mange gaver som overhovedet muligt den dag. Og du kan endda samtidig finde gode tilbud til eget forbrug. Det kan godt være at du ikke nødvendigvis elsker at shoppe, og slet ikke når butikkerne er stoppet med mennesker, men det må du så holde ud den ene dag, for dermed at kunne give sindet ro i december, og samtidig spare lidt penge. Og hvis du på ingen måde har lyst til at bevæge dig ud i priskrigen, så kan du altid finde gaverne online hjemme fra din sofa.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme lang ventetid på diverse hjemmesider, da det jo klart er den nemmeste løsning at shoppe online – hvorfor der selvfølgelig også vil være overbelastede hjemmesider. Ydermere så kan butikkernes online varmelager også hurtigt blive udsolgt, og så er du tvunget ud i virkeligheden alligevel.

Cyber Monday

Formår du ikke at udnytte Black Friday, hvad end årsagen må være – så kan du altid tage revanche mandagen efter. Ja du læste rigtigt. For mandagen efter Black Friday holder mange butikker nemlig det såkaldte Cyber Monday, hvor butikkerne altså igen har fordelagtige priser. Specielt elektronikbutikkerne holder Cyber Monday, hvorfra navnet også opstår. 

Det skal dog siges, at mange butikker holder Black Week, hvor man altså får gode rabatter hele ugen op til Black Friday. Og skulle det ikke være nok, så er der også nogle butikker der holder tilbuddene kørende lidt længere ugen efter, bare for at malke omsætningen yderligere.