Synes du, det er svært at finde den bedste gave, der med garanti falder i god smag hos modtageren? Nu behøver du ikke at lede længere. Her på siden finder du de bedste gaveforslag til både ham og hende. Læs videre, og find ud af, hvilken gave du skal give!

Når du skal ud at købe en gave, til en person du holder af, så er der nærliggende at spørge efter en ønskeseddel. Det gør det en del nemmere at vælge gaven. Så hvis ikke du allerede har en ønskeseddel, så hold dig ikke tilbage med at spørge efter en.

Gavebudgettet er du også nødt til at overveje. Gavemodtageren kan blive pinlig berørt, hvis du dukker op med en meget dyr gave, så det nemmeste at gå ud fra er, at du skal give en gave, for det beløb du selv ville føle dig tilpas ved i gavemodtagerens situation. Som tommelfingerregel er et gavebudget på 300-500 kr. passende i de fleste tilfælde.

Er du en af dem, der går død i gaveræset op til jul? Så er du ikke alene. I juletiden er der mange gaver, der skal købes, og det er derfor helt normalt at mangle inspiration. Heldigvis er der hjælp at hente. Se et stort udvalg af julegaver til ham og hende, og find den, der passer til din modtager.

Gaver til ham

Mænd er kendt for at være svære at købe gaver til – og der er noget om snakken! Ønskesedlen er ofte mangelfuld eller ikkeeksisterende. Det sætter dig som gavegiver på en spændende opgave. Du skal nemlig finde en ting, som han alligevel bliver glad for. Her finder du bud på gode gaver til mænd.

  • Værktøj. Er han en handyman, der godt kan finde på at ordne ting i hjemmet selv? Så er noget lækkert værktøj en særdeles god og brugbar gave. Her skader det ikke at spørge, inden du køber, om han ikke mangler noget godt værktøj.
  • En god øl eller vin. Drikkevarer er den helt klassiske gave, som du næsten ikke kan gå galt i byen med. Denne gave kan du trygt ty til, da næsten alle fra tid til anden drikker et glas øl eller nyder en god vin.
  • Gavekort til oplevelser. Her må du overveje, hvor godt du kender gavemodtageren. Er han single, så er et kroophold måske ikke sagen. Men de fleste sætter nu pris på et gavekort til wellness, eller måske en køretur i en Lamborghini. Surf rundt på nettet, og vælg mellem mange fede oplevelser.

Er du stadig på bar bund? Så er der heldigvis hjælp at hente. Nettet bugner med gode gaveforslag og masser af inspiration. Gå direkte videre med det samme, og se alt i fødselsdagsgaver.

Gaver til hende

Skal du finde en god gave til hende, som godt må være lidt mere spændende end et fladt gavekort til en tøjbutik? Kig med her, og få idéer til en personlig gave.

  • Bløde håndklæder eller vaskeklude. Med tiden bliver håndklæder tyndere og mere stive, men det er ikke en ting vi nødvendigvis selv prioriterer at udskifte. Netop derfor er lækre, bløde håndklæder en god gave. Det kan også være dejlige renseklude til hudpleje. Pak dem ind med et fint bånd om, så de ser eksklusive ud.
  • Halskæde eller armbånd. ”Diamonds are a girl’s best friend…” Den holder endnu. Selvom smykket ikke ligefrem indeholder diamanter, så er et smykke altid en skøn gave at få. Vælg en halskæde eller et armbånd der passer til hendes stil.
  • Kaffekrus med billede. Perfekt gaveide, hvis du skal give gaven til et familiemedlem. Find et skønt billede med gode minder, f.eks. fra en ferie. På næsten alle online fotosider kan du nemt og hurtigt købe et kaffekrus med billedet påsat.

Tjek også denne guide med fødselsdagsgaver, hvis du vil have yderligere inspiration. Held og lykke med at vælge de bedste gaver til den heldige modtager.