At fylde rund og gå ind i et nyt årti er altid stort. Men for rigtig mange er en 30 års fødselsdag en af de helt store begivenheder, da man her for alvor begynder at føle sig voksen. Derfor skal dagen naturligvis fejres med manér og gaverne gerne være derefter.

Vi giver dig her 9 gode gaveidéer til både ham og hende.

5 ideelle gaveforslag til den 30-årige kvindelige fødselar

Den perfekte gave til en 30-årig kvinde afhænger naturligvis af, hvilken person man har med at gøre. Dog findes der en række gaveforslag, som langt de fleste kvinder vil blive yderst glade og taknemmelige for.

Wellness-ophold: Så godt som alle kvinder elsker at blive forkælet – og endnu bedre bliver det, hvis det er en overraskelse. Book en lækkert wellness ophold til dig og din kæreste. Sæt en weekend af til det, og nyd hinanden, afslapning og ren velvære. Hun vil med garanti elske gaven og ikke mindst gave-giveren. Find inspiration her.

Nyt tøj: Mange piger elsker tøj og køber det formentlig for det meste selv. Når man giver tøj i gave, så viser man, at man virkelig har tænkt på hende, hendes stil, facon og type. Og hvis man rammer plet, vil gaven sikkert blive hendes nye favorit påklædning. Find inspiration her.

Skønhedsbehandlinger: En ansigtsbehandling, en manicure eller en klipning ved frisøren – alt sammen behandlinger de fleste kvinder nyder, men som de måske ikke altid nænner at bruge penge på. En skønhedsbehandling af den ene eller anden art, er derfor den perfekte forkælelsesgave. Find inspiration her.

Ny taske: Let’s face it, næsten alle kvinder elsker tasker. Hvis du forærer hende en lækker kvalitetstaske, enten til hverdag eller festbrug, vil du helt sikkert se et stort smil brede sig på fødselarens ansigt. Find inspiration her.

Lækre produkter: En skøn creme, en velduftende parfume eller en lækker hårkur. Alt sammen noget mange kvinder bruger på daglig basis. Forær hende en ekstra lækker en af slagsen, så hun får lidt hverdags-luksus ind i de daglige rutiner. Find inspiration her.

4 idéer til manden der fylder 30

Nøjagtig som med kvinder, så er alle mænd selv sagt også forskellige. Dog findes alligevel nogle gavetyper, som mænd typisk synes rigtig godt om. Læs med her for tips til den gode gave til en mand på 30.

Billetter til en sports begivenhed: Nok er det en smule generaliserende, men langt de fleste mænd går op i en eller anden form for sport. Hvad end det er en fodbold-fanatiker, en tennis-tosse eller speedway-supporter der fylder år, så se om du kan skaffe billetter til en stor begivenhed. Det vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren. Alternativt kan oplevelser hvor action og adrenalin er i højsædet måske friste. Se eksempler her.

Forkælelse: Det er ikke kun kvinder der nyder forkælelse. Mange mænd vil også elske at få et gavekort til for eksempel en dejlig omgang massage, der kan løsne op for eventuelle spændinger og smerter. Find inspiration her.

Nyt ”legetøj”: Selvom man fylder 30 kan man jo stadig godt, i hvert fald til tider, være lidt af en drengerøv. En hel del hankøn synes at diverse gadgets og andet udstyr til for eksempel bil, computer eller tv er ganske fantastisk. Find inspiration her.

Lækre specialøl: Til manden der ganske enkelt bare har alt, så går du sjældent galt i byen med en kurv fyldt med lækre, velsmagende specialøl. Find inspiration her.

Hvor køber man gaver til en 30 års fødselsdag?

I ovenstående er vi kommet med gode gaveidéer til både den mandlige og kvindelige fødselar. Men hvor køber man gaverne henne? Alt efter hvad du vælger at gå efter, så kan de fleste gaver i dag købes både i fysiske butikker og via nettet. Sidstnævnte er en fordel, da du her kan shoppe efter gaver på alle tider af døgnet, lige når det passer ind i dit program.

Mange webhops tilbyder endda at pakken gaven ind for dig og tilmed vedlægge et kort. Du behøver heller ikke være bange for at gaven ikke kan byttes, de fleste online shops tilbyder nøjagtig de samme bytteregler, som de fysiske butikker gør. Lige her finder du et stort udvalg af gaver til både ham og hende der snart fylder 30 år. Så bliver det vist ikke meget lettere.