”Kære Mor. Tak for alt det du gør for os. Her får du en lille ting fra alle dine børn.”

– sådan lød kortet sidst ved mors fødselsdag, men det kunne lyde stort set ens ved mors dag eller til jul. Her får du fem idéer til fødselsdagsgaver, som rammer plet på de fleste mødre.
Engel

Nips og pynt med figurer til vindueskarmen

Figurer er en god gave, fordi de kan udtrykke en speciel følelse eller den relation I har. Willow Tree figurerne er skabt netop til dette formål og gør sig rigtig godt som gave ve specielle begivenheder og mærkedage, som mors dag, bryllup eller afsked med dagplejemoren.

Du finder små figurer med mødre, engle, børn, par og meget mere. Se Willow Tree figurer her.

Bøger som en hentydning der virker

BøgerMed bøger kan du sige nogle af de ting du tænker – uden at det har negativ effekt. Måske dine forældres parforhold trænger til lidt hjælp (Hvem gør ikke det?) – eller måske I har oplevet skilsmisse i familien. Så kan det være en stor hjælp at få frisk input, hvor også jeres forældre kan stå sammen med jer og hjælpe med til at give jer en frisk start.

Pas på parforholdet

Bogen er ikke for sen at læse, som moden voksen. Selvom man allerede har fået børn, så er der masser der kan nås at blive forandret i parforholdet. Her får din mor et indblik i nogle ting, som hun kan gøre for at styrke forholdet til din far – og han må også gerne læse med.

Lola Jensen: Pas på familien – også når den går i stykker

Her giver Lola et indblik i hvordan man som familie til et skilt par kan være en støtte og gøre de rigtige ting. Det er en bog som alle skilte par burde anskaffe sig – og dele med sine nærmeste.

Lola er kendt som familievejleder fra bl.a. TV 2, DR og foredrag i hele det danske land. Hun står også bag flere bøger med familielivet som omdrejningspunkt.

Den personlige gave: Foto af jer eller børnebørnene

Klassikeren der ikke går af mode – heller ikke i den digitale tid. Fotoet er en enestående og unik gave, som kan bryde enhver mors stue. Har I børn, så få taget et familie- eller børnefoto – er I uden børn, så tag et søskende foto. De virker – og går rent ind – også selvom I er blevet voksne.

Får du ”fremkaldt” fotoet på papir, så giv også den digitale udgave af billedet med i gaven. Så er det nemlig også en gave, som hun kan få glæde af på sin smartphone eller tablet, som baggrund eller i billedarkivet. Og hvilken mor ønsker ikke at vise sine ”små” børn eller børnebørn frem?

Julepynt – også i juni?

JulestundSelvom vi måske kun er halvvejs til juleaften, så er der mange mødre som sætter stor pris på julepynt – året rundt. Samler hun på en bestemt type julepynt eller tænger hun til nye sanghæfter, så giv hende det i fødselsdagsgave. Fra d. 25. december til midt i oktober er der ofte tilbud på julepynt på nettet – og ofte med halv pris.

Julesanghæfterne ”Julestund” er et moderne alternativ til sanghæfterne fra tanken. Her får du flotte hvide hæfter i en flot æske, som pryder godt til den æstetiske juleaften. Turen rundt om juletræet får lige det ekstra, med matchende hæfter og alle de bedste julesange og salmer.

Med denne lille liste håber jeg du har fået ny inspiration, til gavevalget. Uanset hvad sætter de fleste mødre pris på at få en personlig gave, som I har tænkt over. Er gaven unik sætter det et ekstra præg på gaven – og modtagelsen.