Har du også en veninde, far eller fætter, som gerne vil i form, men som har svært ved at finde tid til at tage i træningscenter? Så kan du give dem en fødselsdage, der gør det lettere for dem at komme i form hjemme i stuen eller ude i haven! Ban vejen for en sund livstil for dem, du holder af – giv dem en fødselsdage, der gavner både krop og sjæl.

Kender du en, der har svært ved at komme op af sofaen og hen til træningscenteret? Så har vi måske fundet løsningen – en fødselsdagsgave, der gør det let at dyrke sport i hjemmet! Gør det nemmere for dine nærmeste at komme i form med alt fra et balancebræt til gode pilatesbolde. Læs med her, hvor vi har samlet idéer til gaver, der kan få dine nærmeste i form, uden at de behøver at gå i træningscenter.

Balancebrættet – fødselsdagsgaven, der styrker balancen

Du kender helt sikkert balancebrættet fra dengang, du var barn, men vidste du, at balance- og vippebrætterne er geniale, når der skal trænes i hjemmet?

Spænd op i musklerne, og læg hverdagstankerne fra dig – når du først står på brættet, handler det kun om dig og din balance. Leg dig frem med udfordrende øvelser, mens du træner din balance. Bedre bliver det ikke!

Balancebrættet er den perfekte fødselsdagsgave til venner og familie i alle aldre. Én ting er sikkert – tager din mor, onkel eller datter balancebrættet frem et par gange om ugen, får han eller hun trænet balancen.

Kender du en, der skal have et balancebræt i fødselsdagsgave? Så kan du finde det på https://www.billig-fitness.dk/collections/balancebraet.

Pilatesbolden – fødselsdagsgaven, der aktiverer kroppens muskler

Det kan være svært at finde tid til træning i en travl hverdag, men med en pilatesbold kan dine nærmeste komme i bedre form, uden at det koster en herregård.

Pilatesbolden er den perfekte gave til ham eller hende, der ikke har tid til at dyrke sport i hverdagen. Brug bolden som stol foran skrivebordet, eller hiv den frem, når fjernsynet tændes om aftenen. Pilatesøvelser eller ej – boldens form og struktur vil rette din ryg, aktivere dine muskler og forbedre din balance.

Går du all in på den sunde fødselsdagsgave, kan du også give din mor, onkel eller ven en bog med gode øvelser eller et pilateskursus sammen med bolden.

Sjippetovet – fødselsdagsgaven til dem, der vil have sved på panden

Sjippetovet er en klassiker fra skolegården, men er faktisk også fantastisk, når der skal sved på panden.

Få pulsen op, mens I hopper derudaf – sjippetovet er den perfekte fødselsdagsgave til ham eller hende, som gerne vil træne cardio, men hader at løbe.

Øv jer på seje tricks til I segner – det koster ikke en krone at brænde kalorier af, når I først svinger med sjippetovet.

Find jeres indre legebarn frem, og øg intensiteten, til pulsen pumper derudaf. Sjippetovet er en genial fødselsdagsgave til dem, der vil have det sjovt, mens de træner derhjemme.