Bedstefar kan være en af de sværeste personer at finde gaver til. Han synes jo at være godt tilfreds og ønsker sig ikke noget. Vi giver dig her 5 gode bud på en skøn gave til bedstefar.

Bedstefar har givet dig mange herlige stunder og har lært dig meget helt fra barns ben. Derfor fortjener han at få en ordentlig gave, som gør ham glad. Her er det ideelt at gå efter en personlig gave, som viser at du kender ham godt. Er det svært at sætte fingeren på hvad han går op i, udover familien, kan du også gå efter en rigtig hjertevarmer eller en ting, der forkæler ham.

1. En god cognac, whiskey eller rom

Mange mænd sætter pris på et godt glas kvalitetsspiritus, og interessen vokser kun i takt med alderen. Dog er det vigtigt at det er spiritus af en ordentlig kvalitet, da billigt “sprøjt” kan skuffe eller ligefrem fornærme. Her kan det være en god ide at besøge en vinspecialist, som også fører din bedstefars favorit indenfor spiritus. Alternativt kan du finde meget info om hvad der definerer god spiritus på nettet. I forhold til at finde en god cognac, whiskey eller rom, skal du med et fingerpeg ligge på mindst 700 kr, for at være sikker på det er den gode kvalitet, uden det er den helt dyre prisklasse.

Du kan også give ham et gavekort til en whiskeysmagning eller andre spændende smageoplevelser. Find inspiration lige her.

2.  Den personlige gave med dit billede på

At give en personlig gave er stort set altid noget der hitter. I dag finder der mange muligheder for at få sit personlige tryk med eget billede på en genstand. Det kunne være et kaffekrus, en musemåtte, en sofapude eller måske endda et puslespil? Der er mange muligheder for at forevige jeres minder sammen i andet end blot et billede.

Find inspiration til sjove og brugbare fotogaver her.

3. Følg bedstefars interesser

Det er altid en god ide at gå efter en gave, der viser du hører efter, når bedstefar taler om sine interesser. Du kan for eksempel finde lækkert udstyr til den sportsglade bedstefar, i form af for eksempel petanquesæt eller golfudstyr. Er bedstefar meget glad for mad og suveræn til at trylle i et køkken, er ekstra lækkert køkkenudstyr det oplagte valg.

4. En rigtig barista kaffemaskine

Holder din bedstefar af kaffe, og drikker det hver dag, gør det ikke noget der er en ekstra lækker oplevelse. Bring lidt hverdagsluksus ind i bedstefars hjem med en god kaffemaskine, som både kan lave cappuccino, americano og latte. Der findes utroligt enkelte kaffemaskiner, hvor du laver en kop med en enkelt kapsel og et enkelt tryk på en knap.

Find inspiration her.

5. En kurv med bedstefars favoritter

Endelig kan I gå med en sand klassiker, som altid er lækker at få. Nemlig en kurv fyldt med herlige forkælelser. Her kan I både have vin, luksus chokolade, lækre gourmet krydderier eller noget helt andet. Det skønne ved denne gave er at I kan tilpasse den lige efter bedstefars personlighed og hvad han nyder af lækkerier. Det gør denne gave ekstra personlig og utroligt nyttig, samtidig med at I nemt kan justere indholdet efter jeres budget.

Find inspiration lige her.

Fandt du ikke den perfekte gave til din bedstefar blandt ovenstående ideer, så kan du finde yderligere inspiration her eller i denne artikel med gaveideer til bedsteforældre.