Måske fylder du rund eller vil bare gerne gøre lidt ekstra ud af din fødselsdag. På Ishøj Strand Vandrehjem er der både plads til den lille og den store fest. Så der er ingen undskyldning for ikke at invitere alle dem, du har lyst til. Overlad alt det praktiske til Ishøj Strand Vandrehjem, og du vil få en fed fest, hvor du ikke skal bekymre dig om rengøring og oprydning.

Ishøj Strand Vandrehjem er det perfekte sted til at holde din fødselsdagsfest. Det er nemt at komme til da det ligger tæt på København og lige i krydsfeltet af Albertslund, Brøndby, Tåstrup og Vallensbæk. Men der er mange andre grunde til, hvorfor netop Ishøj Strand Vandrehjem skal være lokation for din fest:

  • Gode og fleksible selskabslokaler, så størrelse kan tilpasses
  • Fine udendørsfaciliteter med bl.a. legeplads og bordtennis
  • Mulighed for overnatning for gæster der kommer langvejsfra
  • Tæt på indfaldsveje og motorvejsafkørsler og med egen p-plads

Læs mere her

Selskabslokaler med fleksible vægge

Alle lokaler på Ishøj Strand Vandrehjem har fleksible vægge. Det giver mulighed for at skabe rum med plads til den store fest eller at skabe en mere intim stemning ved en mindre fest.

Der er flere muligheder for valg af menu, hvor du enten kan vælge en 3-retters eller buffet.

Inspirerende udendørsfaciliteter

Når I får brug for lidt frisk luft, er der masser af borde og bænke udenfor.

Der er også boldbane og bordtennisbord, så der er god mulighed for at få rørt sig. For børn og barnlige sjæle er der også en legeplads.

Der er mulighed for at lave mad over bål ved bålpladsen eller bare hygge sig ved ilden en lun sommeraften.

Har du eller dine gæster brug for en pause og lidt motion, er der mange muligheder for at gå ture i den smukke natur ved Ishøj Strand. Vandrehjemmet befinder sig nemlig kun en lille kilometer fra Ishøj Strand.

Mulighed for overnatning

Dine gæster, der kommer langvejsfra, behøver ikke at bekymre sig om en sen hjemtur. Ishøj Strand Vandrehjem har 40 værelser hver med eget bad og toilet og plads til op til 6 personer. Det er hyggelige værelser med indgang udefra og med mini-terrasse udenfor med siddepladser og bord.

Tæt på det hele

Ishøj Strand Vandrehjem er som nævnt nemt at komme til næsten ligegyldigt, hvor du kommer fra, og hvilken transport du benytter. Det er tæt på motorvejen, og dine gæster undgår at skulle igennem tættrafikkerede områder. Vandrehjemmet har egen parkering, S-togsstationen er tæt på, og der er busholdeplads lige udenfor.

Når din fest i Ishøj skal være helt perfekt, skal den holdes på Ishøj Strand Vandrehjem.