Er det ved at være tid til, at din far skal have sin årlige fødselsdagsgave, men er du tom for idéer, og er kreativiteten udeblevet? Så er hjælpen dig nær – her på Fødselsdagshilsen.dk har vi fundet de 5 bedste gaveidéer til fars fødselsdag. Alle gaverne er mere eller mindre økonomisk tilgængelige for de fleste, og vil uden tvivl glæde enhver far i det ganske land.

Gaveidé nummer 1: LED sensor lamper til udendørsbrug

En af de varer, der er vundet frem de sidste 3 år, er de såkaldte ”LED sensor lamper”, som tændes automatisk så snart der sker bevægelse. Det har tidligere været uhyggeligt dyrt, at anskaffe sig sådanne lamper, men de er nu produceret til meget overkommelige priser – og funktionaliteten er fremragende.

Anvendelsen er endvidere uhyre nem:

  1. Sæt batteri i lampen
  2. Beslut dig for, om den skal hænges op med 1-2 søm eller klistres fast (afhænger af hvor den skal påsættes)
  3. Lad magien begynde – lampen er nu klar til brug.
  4. Du kan købe lampen her.

Gaveidé nummer 2: Teleskopstige

En stige er et absolut must-have i langt de fleste danske hjem. Ofte er sagen dog den, at dén stige, der står og samler støv ude i skuret, er en gammel og rusten stige, som slet ikke lever op til sikkerhedskravene.

Der sker årligt mange ulykker som følge af usikre stiger, hvorfor en teleskopstige kunne være en fremragende idé som gave til faren, der ellers har alt. Det er endvidere også en lidt skæv gaveidé, som uden tvivl vil give den heldige modtager et smil på læben.

Stigen kan købes her.

Tip: Gør det eventuelt til en ”sjov” gave ved at stikke til modtageren omkring havearbejdet – eller mangel på samme.

Gaveidé nummer 3: Ukrudtsbrænder

I forlængelse af gaveidé nummer 2, kan en ukrudtsbrænder også være en sjov, anderledes og brugbar gave. Der er atter rig mulighed for at stikke kærligt til den travle far med henblik på dét ukrudt, der bliver ved med at vise sig imellem fliserne på terrassen.En ukrudtsbrænder lyder måske som en dyr gave, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Der findes bl.a. ukrudtsbrændere hos Manillo.dk til blot 349 DKK, som klarer jobbet til perfektion.

Gaveidé nummer 4: Fotografi af børnene, børnebørnene eller hele familien

Denne gaveidé er i den lidt mere personlige ende. Ligesom i vores indlæg omkring fødselsdagsgaver til mor, så er der absolut intet til hinder for, at samme gaveidé kan bruges til en far. Et godt billede af børnene eller børnebørnene er en sikker vinder, som uden tvivl vil bringe et smil frem på læben.

Gaveidé nummer 5: Billetter til en koncert eller sportsbegivenhed

Denne gaveidé ligger i den dyrere ende, men vil uden tvivl bringe glæde frem i modtageren. Har din far et specielt forhold til eksempelvis en fodboldklub, eller har han altid drømt om at se Thomas Helmig live, så er en billet til arrangementet en fantastisk fødselsdagsgave.

Tip: Skulle din far være tosset med fodbold, så er der også rig mulighed for at overvære stemningsfyldt fodbold i Tyskland til overkommelige priser.