Skal du til at holde en fødselsdagsfest og vil du godt gøre til lidt af en fest, som alle gæsterne vil huske? Så skal den være rigtigt sjov for man glemmer aldrig de sjove stunder. Men hvad skal man lige lave til festen for at den bliver rigtig sjov?

Læs med her og få nogle gode ideer.

Sjove selskabslege

Man går aldrig galt med nogle gode selskabslege og der er samtidig rigtig mange forskellige slags lege at vælge imellem. I kan enten vælge at lave de gode gammeldags lege, som man altid legede når man var barn. De fleste kan stadig huske reglerne til gemmeleg eller fangeleg.

Eller måske i skal i gang med en god omgang gæt og grimasser? Det kan også bringe en masse gode grin frem og kan eventuelt gøres til en konkurrence, hvor i er bliver delt op på hold og spiller imod hinanden. Overvej i så fald hvad præmien skal være, hvis i har sådan en.

Brætspil eller dans?

Hvilken slags underholdning i skal have på dagen, der kan gøre fødselsdagen rigtig sjov, kommer meget an på hvilken slags fest det er i har og hvilken slags gæster du får. Hvis det er en lidt større fest med mange gæster, hvor i har list pænt tøj på, så kan det ære meget sjovt at skrue op for musikken og danse løs. Du kan eventuelt vælge at hyre at band til dette formål.

Men i kan selvfølgelig også i stedet vælge at finde nogle hyggelige brætspil frem eller et sæt kort eller to. Det kan være mindst lige sjovt. Det kommer bare lidt an på hvilken slags fest man har og hvilken slags stemning man gerne vil skabe.

Find mere inspiration på nettet

Du kan finde mange flere sjove ideer på nettet, hvis du leder efter lidt fødselsdagssjov. Find fødselsdags sjov her på denne hjemmeside. Eller spørg eventuelt dine venner ad om de har nogle gode ideer. De har sikkert selv stået i samme situation og skulle engang finde på nogle sjove ting, som de og gæsterne kunne lave til en fest de holdt.

Du kan også spørge selve gæsterne om, hvad der er de synes kunne være sjovt. Ræk ud til nogle af gæsterne, som du ved har forstand på at lave begivenheder og hvor du har en mistanke om, at de sikkert har nogle gode ideer. Tag en snak omkring problemet og så skal de nok hjælpe dig med at løse det.