Ønsker du at gøre noget helt særligt ud af din fødselsdagsfest i år? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig fundet et idyllisk festlokale i naturskønne Hirtshals, som du helt sikkert vil falde pladask for. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du booker det fede festlokale til din fødselsdag! 

Det kan være utroligt befriende at tage festen ud af egen bolig og overlade det hårde arbejde til professionelle, når der skal fejres fødselsdag. Særligt, hvis du har inviteret flere mennesker, end du har plads til hjemme i stuen. Hos Restaurant Lilleheden er der plads til dine nærmeste og tid til at slappe af – eller holde en fed fest, hvis det er det, du er til.

Romantiske festlokaler med panoramaudsigt over stranden

Glem alt om kedelige forsamlingshuse og vandrehjem. Hos Restaurant Lilleheden får du den smukkeste borddækning og udsigt over både strand og havn, når du booker et festlokale.

Dertil har det flotte festlokale i Hirtshals intet mindre en tre små altaner, hvor du og dine gæster kan nyde en drink eller to, inden I kaldes til bords.

Festlokalet har plads til 38 og er selvfølgelig pyntet og gjort klar, når du møder op på dagen. Så længe du har styr på invitationerne og tøjet til dagen, kan du med andre ord slappe fuldstændig af.   

Lyder det fristende og som den rigtige løsning for dig? Så kan du læse mere om lokalerne her.

Restaurant Lilleheden serverer velsmagende egnsretter til din fødselsdag

Restaurant Lilleheden ligger lige ved stranden og huser til daglig gæster fra Hirtshals, Hjørring, Løkken, Tversted, Lønstrup og omegn.

Den populære restaurant sammensætter menuen på baggrund af sæsons råvarer og dine ønsker. Du kan derfor trygt lægge ansvaret for festmaden i deres hænder.

Du kan selv vælge, om du foretrækker lidt let tapas, en stor buffet, et kagebord eller kuvertservering med tre retter til din fødselsdag. Hvad end du vælger det ene eller andet kan du dog være sikker på, at du sætter tænderne i lokale råvarer – ofte fra Vesterhavet – når du lader Restaurant Lilleheden stå for menuen.

Slip for al besværet – lad de professionelle stå for din fødselsdag!

En af de helt store fordele ved at fejre din fødselsdag i et festlokale er, at du slipper for både indkøb, pynt og rengøring. Er du blevet for gammel til den slags bøvl – eller bare utrolig træt af, hvor lang tid det tager at gøre rent både inden og efter festen – er festlokalet i Hirtshals med andre ord den oplagte løsning.

Et smukt festlokale er desuden det perfekte valg til dig, som har svært ved at klemme kagebagning og andre forberedelser ind i kalenderen og 30 personer ind i hjemmet.