Der er mange ting, der skal være styr på i forbindelse med en børnefødselsdag. Der skal både være god mad til gæsterne, masser af drikkevarer, styr på legene, og så skal der naturligvis pyntes op.

Den rette pynt til en børnefødselsdag er meget vigtig, i og med at det er pynten, der er med til at sætte den helt rette stemning for dagen. Er du i tvivl om, hvordan du skal pynte op til dit barns kommende fødselsdag, er du kommet til det helt rette sted.

Her i artiklen vil du nemlig blive præsenteret for en række gode råd, når det kommer til den rigtige pynt til en børnefødselsdag.

Sørg for, at der er en helt masse farver

Når man skal pynte op til en børnefødselsdag, er det først og fremmest vigtigt, at der er en helt masse farver. Derfor bør du investere i farverige balloner, ligesom der naturligvis skal være en helt masse flag.

Det gælder altså her, at jo flere farver, jo bedre, og det vil med garanti skabe den helt rette stemning. Har du en flagstang i haven, bør dannebrog også flagre hele dagen lang, så dine naboer aldrig er i tvivl om, at der er en børnefødselsdag hjemme hos jer.

Farverige sugerør sætter kulør på festen

Ud over flag og balloner er det også vigtigt, at der er farverige sugerør til en børnefødselsdag. De fleste børn synes, at sugerør er rigtig sjove at drikke af, og det er tilmed noget, der sætter en masse kulør på festen.

Endvidere bør du investere i flag til kagen, ligesom du kan pynte bordet op med en fin, hvid papirdug med røde flag. Du kan også vælge at købe en guirlande i en flot farve, hvor der står “Tillykke med fødselsdagen”.

Der findes i dag et bredt og spændende udvalg af guirlander med forskellige tekster og farver. Du vil derfor med garanti kunne finde lige netop den guirlande, som dit barn vil synes om.

Jo flere fødselsdagsflag, jo bedre

Til en børnefødselsdag skal der naturligvis være noget lækkert og sødt at drikke for børnene. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af det, de skal drikke, kan du med fordel købe nogle paraplysugerør.

Det vil med garanti gøre drikken mere indbydende og spændende at se på, og det er endvidere med til at sætte kulør på dagen. Du skal også huske at købe serpentiner med dannebrogsflag, da det ligeledes er fuldstændig uundværligt til hvilken som helst børnefødselsdag. Jo flere flag, jo bedre!

Husk at vælge et godt tema efter dit barns ønsker

Når man skal pynte op til en børnefødselsdag, er det meget normalt, at man vælger et tema. Dette tema skal naturligvis tage udgangspunkt i, hvad dit barn har af personlige interesser.

Kan han eller hun eksempelvis godt lide actionfigurer, kunne det være et godt tema, og du kan ud fra det købe det rette pynt. Det kan også være, at han eller hun er vild med enhjørninger, og i den forbindelse kan du vælge at pynte huset op med en pinata-enhjørning, som du fylder med slik og andre søde sager.

Det er med garanti noget, børnene til festen vil elske – især når det vælter ud på gulvet med masser af lækre ting, de kan spise.

Forbered sjove og underholdende lege

Når der er styr på pynten til børnefødselsdagen, er det næste skridt selvfølgelig at tænke over, hvad børnene skal lave til selve festen. Derfor bør du forberede en masse sjove og underholdende lege – såsom skattejagt.

Det er en rigtig god idé at arrangere disse lege udenfor, da børn som regel elsker at tilbringe tid udenfor. Ved at følge ovenstående råd vil dit barn med garanti få en fødselsdag, som han eller hun aldrig vil glemme igen.