Da internettet fylder så stor en del af danskernes hverdag, er det muligt at kunne sende en fødselsdagshilsen på flere måder. På Facebook bliver man for eksempel gjort opmærksom på når ens venner har fødselsdag, og man kan dermed sende en fødselsdagshilsen, når det lige passer ind.

Det er meget individuelt, hvordan folk sender en hilsen til hinanden.

Hvad plejer du at gøre:

Hvis man kender vedkommende godt plejer man at ringe eller skrive en privatbesked til fødselsdagsbarnet. Hvis det kun er en af ens bekendte som har fødselsdag, så er fint nok bare at skrive en hilsen på Facebook.

Det vigtigste er, at man har vist, man har tænkt på vedkommende, så afsæt to minutter til at skrive en lille hilsen, så du kan glæde vedkommende, der har fødselsdag. Selvom det kan virke ubetydeligt, så betyder det rent faktisk meget for folk, at ens venner og bekendte gider at bruge to minutter på en fødselsdagshilsen.

Bare det at man har været i folks tanker er rørende.

Blomster er en sød tanke:

Hvis man gerne vil sende mere end bare en hilsen, så er det også muligt at kunne bestille en buketblomster og dermed vedlægge en lille hilsen.

Det er altid dejligt at modtage blomster, og det behøves slet ikke at tage lang tid at arrangere det.

Det gode ved internettet er, at man hurtigt kan få ordnet små gøremål.

Det vil sige, at du kan vælge en online blomsterbutik, vælge en bestemt buket, skrive en hilsen og være sikker på, at en budbringer leverer den på den rigtige dag.

Få inspiration til at skrive kortet:

Hvis du skal til fødselsdag, men har svært ved at finde på noget at skrive i kortet, så kan du på internettet finde nogle søde fødselsdagshilsner.

Du kan bare skrive af, hvis du finder en hilsen, der passer til fødselsdagsbarnet. Børn går ikke så meget op i hvad der står i deres fødselsdagskort. De er meget mere interesserede i at finde ud af, hvad der er i den indpakkede gave.

Det er tanken, der tæller, når det både kommer til fødselsdagshilsner og fødselsdagsgaver. Derfor er det mere end rigeligt, at du skriver en hilsen, der kommer direkte fra hjertet.

Vælg et godt kort:

Det er forskelligt hvor meget den enkelte dansker går op i fødselsdagshilsener. Nogen glemmer at tage fødselsdagskort med, imens andre bruger lang tid på, at skrive kortet.

Går man meget op i de mindste detaljer, så er kortet både udsmykket med fødselsdagskort samt andre klistermærker, der har en relation til fødselsdag.

Det er efterhånden ret dyrt at købe et fødselsdagskort, men hvis man går meget op i det, så er man ligeglad med hvad kortet i sig selv har kostet.