Står du i den glædelige situation, at der er kommet familieforøgelse i din egen lille familie? Eller er der kommet en lille ny guldklump til verden i din nærmeste omgangskreds? Uanset om du selv er blevet nybagt forælder eller har en nær relation, der har fået en baby, er det på sin plads at få det markeret på ordentlig vis – bogstaveligt talt med en fødselsdagshilsen.

Men hvordan laver du lige den perfekte fødselsdagshilsen til den lille ny, som skiller sig ud, og som ikke bare er ligesom alle de andre fødselsdagskort? Læs med i dette indlæg, hvor vi giver dig tre hurtige bud på kreative og anderledes fødselsdagshilsner til babyen, der fortjener det bedste af det bedste.

Sig det med en gavekortshilsen

Den første kreative idé, som vi gerne vil præsentere, er sådan set en vaskeægte “to-i-én”-løsning. Den repræsenterer nemlig både gavegivning og fødselsdagshilsen i én og samme pakkeløsning.

Selve idéen går kort fortalt ud på, at du udformer din fødselsdagshilsen som et gavekort. Heri formulerer du for det første den varme og kærlige hilsen, hvor du med ord kan udtrykke din store glæde over fødslen og spirende kærlighed til den lille baby. For det andet beskriver du, hvad gavekortet giver “adgang” til – det vil sige, hvad den lille ny (eller måske lige så meget forældrene) kan indløse gavekortet til.

Her er det såmænd kun fantasien (og din personlige pengepung), der sætter grænser. Et godt bud vil eksempelvis være et gavekort på en fin børneseng eller lignende interiør til børneværelset, som både forældre og barn vil få stor glæde af. Find her et godt bud på en fin tremmeseng.

Lad storken overbringe din hilsen

Et andet kreativt bud på en lidt sjov og anderledes fødselsdagshilsen til den lille ny er at lade storken overbringe din lykønskning. Her mener vi selvfølgelig ikke en ægte stork, men derimod en klassisk træfigur, der forestiller en stork, som har en lille, hvid tøjbylt hængende ned fra næbet.

Hvis du har en lille kreativ håndværker gemt i maven, kan du selvfølgelig begive dig ud i et “gør det selv”-projekt og lave storken selv. Men ellers vil du kunne købe den online nemt og hurtigt. Herefter kan du skrive en fin hilsen og eventuelt købe en lille symbolsk gave, som du lægger i tøjbylten. Placér storken foran hoveddøren, så de nybagte forældre kan blive glædeligt overraskede, næste gang de bevæger sig ud. Den perfekte overraskelse.

Skriv din fødselsdagshilsen på vers

Den sidste kreative idé, vi vil fremhæve, stiller lidt nogle krav til din evne til at forfatte tekst på verselinjer og rim. Det handler nemlig om at udforme din fødselsdagshilsen som en lille fest- eller fødselsdagssang. Find en sød og kendt børnesang som melodi og kast dig ud i rim og remser.

Du kan samtidig med fordel dekorere selve dokumentet med sangen lidt ekstra ved at indsætte søde figurer, flag, balloner, bamser eller personlige billeder.

På den måde kan du lave en personlig og anderledes fødselsdagshilsen direkte fra hjertet, som samtidig kan udgøre et festligt indslag til en kommende barnedåb eller navngivningsfest. Hvis du ønsker at fuldende denne kreative fødselsdagshilsen, kan du vælge at udforme en fin og passende sangskjuler, hvori du placerer de sammenrullede sange. På den måde kan du sende sangskjuleren rundt til festen og markere din hilsen på en særlig måde, som uden tvivl vil skabe stor glæde hos de nybagte forældre.

Vi håber, at du med ovenstående tre kreative bud på sjove og anderledes fødselsdagshilsner til den lille ny selv har fået mod på at kaste dig ud i dit personlige “projekt fødselsdagshilsen”.

Vi ønsker dig al held og lykke!