Du kender det måske fra dig selv. Du har snart fødselsdag, men aner ikke hvad du skal ønske dig, fordi du ikke mangler noget. Sådan er det med garanti også for de fleste af dem, du er på fødselsdagsgave med. Enten er køkkenskabene fyldt, redskabsskuret det samme – og pladsen på hylder og i vindueskarme også optaget af vaser, bøger og gadgets.

I den situation er en oplevelsesgave en oplagt idé som alternativ til den ellers traditionelle pengeseddel eller et gavekort, magen til det du har foræret fødselaren de sidste 3 år i streg. Og der er masser af muligheder!

Her får du præsenteret 3 gode oplevelsesgaver i hver sin prisklasse – og du kan finde mange flere på Duglemmerdetaldrig.dk.

Oplevelsesgaver til 300 kroner

De bedste oplevelsesgaver er naturligvis dem, som deltageren kan dele med andre. Når du køber et oplevelsesgavekort, er det derfor oplagt at købe et til dig selv også. På den måde skal fødselaren ikke alene afsted og som ekstra bonus får I også en oplevelse sammen. Særligt når I vælger en gave i den billigere ende af prisspekteret er der netop mulighed for dette.

Der findes masser af gode oplevelsesgaver til under 300 kroner, men en af de mest populære er en tur på flødebollekursus. Det er sjovt for alle deltagere, uanset niveau – og så slutter I naturligvis af med at I kan tage jeres lækre søde sager med hjem.

Oplevelsesgavekort til 500 kroner

Wellness er yderst populært. Det skyldes at vi bliver bedre og bedre til at passe på os selv og drage en smule egenomsorg for os selv i en travl hverdag. De fleste synes også, det er lækkert at blive nusset lidt om og føler sig efter en omgang wellness helt fornyede.

Derfor er et oplevelsesgavekort til eksempelvis massage, ansigtsbehandling eller fodpleje en oplagt fødselsdagsgave til personen, der har alt.

Fordi der i de fleste tilfælde er tale om individuelle behandlinger, kan modtageren i øvrigt sagtens nyde oplevelsen alene. Det gør dette oplevelsesgavekort særlig egnet som gave for dig, der måske ikke ses med fødselaren ofte, hvilket kan gøre en fælles oplevelse lidt vanskelig at gennemføre.

Gode oplevelsesgaver til 1000 kroner

Hvis du virkelig vil forkæle fødselaren, kan du forære vedkommende et oplevelsesgavekort til en kulinarisk oplevelse for 2. På den måde kan modtageren helt selv vælge, hvem vedkommende vil have med. Måske er det dig – men det kan også være han eller hun har lyst til en romantisk stund med sin partner eller en sjov aften ude med en kammerat eller veninde.

Med et oplevelsesgavekort til lækker mad – måske kombineret med øl- eller vinsmagning – er der med andre ord tale om en ret alsidig gave som passer til de fleste. Hvem elsker ikke at blive vartet op med lækker mad? Nemlig. Og med et gavekort kan modtageren helt selv vælge, hvornår fødselsdagsgaven skal indløses.